
BBQ VAN HET APERITIEF TOT HET DESSERT
Ben je fan van barbecue? Dan zal de menukaart van Charbon je ongetwijfeld bekoren.

Gegrild met karakter
Lekkere gamba's of de typische witte pens bij het aperitief, gevolgd door klassiekers als Kraaie biefstuk of een stevige Cote à l'os, toppers uit het buitenland zoals Ierse ribeye of het smakelijke vlees van het Spaanse ibericovarken. Ook visliefhebbers vinden bij ons een gevarieerde keuze van dagverse vis en schaaldieren. Zelfs enkele van onze desserts worden op de barbecue klaargemaakt. Bijvoorbeeld de gegrilde ananas.
Menu
Tapas
Gelakt Buikspek - aubergine
€ 15
Cheddar Jalapeno Worst
€ 14
Iberico Ribfingers
€ 14,5
Witte Pens - ras el hanout
€ 13
Warme Nacho - hummus en pulled chiken
€ 13,5
Huisgerookte Zalm - dille room
€ 17
Tomaat Burrata
€ 14,5
Venusschelpjes - look en tomaat
€ 15,5
Gamba's
€ 17
Gegrilde Inktvis
€ 15
Tataki Bavette
€ 18
Fine de Claire oester
€ 3,5
Hoofdgerechten
Cote à l'os (2p)
€ 76
Ribeye
€ 38
Filet pur Rossini
€ 42
Steak
€ 29
Pluma
€ 38
Picanha (2p)
€ 68
Kraaie
€ 27
6-Ribbe
€ 32
Ribben 'low & slow'
€ 29
Steak Tartaar
€ 29
Bavette
€ 26
Lamskroon
€ 44
Forel
€ 26
Gegrilde Zalm 'Gravlax'
€ 27
Gamba's
€ 36
Carpaccio tomaat, burrata
€ 24
Gegrilde Aubergine - labneh
€ 24
Supplementen
Chimichurri
€ 3,5
Roquefort
€ 4,5
Gerookte citroen boter
€ 3,5
Bearnaise
€ 4,5
Champignon
€ 3,5
Peper
€ 3,5
Charbon Josper Selection
Klassiekers van de Josper
€ 39
Chef's Selectie
€ 45


LOOPT HET WATER JE IN DE MOND?
Contacteer ons dan meteen om een tafel te boeken in onze grillrestaurant.